Tjejerna stod för en mycket stabil insats när Vissefjärda gästade IP på söndags eftermiddagen. Vi tar ledningen med 1-0 och 2-0 sen reducerar Vissefjärda till 2-1 men vi ökar ganska snart på till 3-1. 3-1 står sig till pausvilan. Vi kommer sedan ut i andra halvlek och lyckas göra 4 mål till samtidigt som vi lyckas vara 100 procentiga i det defensiva arbetet vilket gör att slutresultatet till sist blir 7-1. Tränarens ord efter matchen: Vi tar tag i matchen från första sekund, vi får igång vårt passningsspel och kombinationsspel på ett mycket bra sätt. Tjejerna visar att det är vi som ska styra denna matchen hemma på IP från första början. Vi går in till halvtidsvila med 3-1. Vi pratar i halvtid om att vi ska våga ta mer skott utifrån och bli lite rakare i vårt anfallspel. I andra halvlek kommer vi ut och gör 4 mål till och håller uppe tempot och passningsspelet igenom hela andra halvlek också. Vi gör 3 av de 4 målen på skott utifrån. Detta var en eftermiddag där vi håller en hög nivå ute på planen, vi skapar oss en bra målskillnad, vi får spelet att stämma igenom hela matchen. Det vi önskade att förbättra i halvtid till andra halvlek lyckas vi uppnå! Jag känner en stor lycka och glädje efter denna underbara prestation och för detta underbara lag! :D Vill även nämna att vi lider med Rebecka som tyvärr skadade sig under matchen, vi hoppas givetvis att du snart är tillbaka på fotbollsplanen igen! (Styrkekramar till dig)