I andan av pågående fotbolls-VM närmar sig sista matchen för Triondamerna innan ett kort sommaruppehåll i serien. Imorgon möter vi för andra gången Glasbacken BK i Ronneby när serien nu vänder.
Inför denna match har turen för spelarporträttet kommit till en alldeles rykande färsk nykomling....

Malin "Våghalsen" Hagberg

Favoritposition på planen? -....(fältet tomt, förmodligen då Malin ju är så pass nyvärvad att hon ännu inte hunnit prova på så många olika positioner ännu)
Huvud eller fot? Fot.
År i Trion? Första säsongen.
Det bästa med Trion? Trevligt folk. Många som hjälper till frivilligt och glädjen som finns inom Trion.
Varför spelar du fotboll? Pojkvännen tjatade tills jag prövade. Jag fastnade, det var roligt. Det ger bra träning, trevligt umgänge. ( en "ursäkt"/ förklaring så god som någon :-)
Meriter? Inom fotbollen har jag inga. Inom klättring däremot har jag vunnit JSM i grenen bouldering. (Alla meriter räknas och vi väntar med spänning på att få höra mer om detta :-))
Motto? Man kan inte göra mer än sitt absolut bästa. Har man gjort det ska man vara nöjd.
Malins favorit? En sak är säker, basketspelare gör suveräna inkast (bara de inte tror de ska dribbla med händerna) =)
Favoritlag, Lokalt? Nationellt? Internationellt? Lokalt får jag säga Trion. Nationellt Hammarby (rätt färger har de ju), internationellt: då vet jag inte (vi ska nog berätta för dig vilka som är bäst..:-))
Favoritspelare? Har ingen (är man osäker Malin så tar man den snyggaste - snygg på plan är vårt motto vet du ju :-))
Det här visste du inte om Malin? Det är nog mycket ! =P (vilket självklart gör oss alla nyfikna, så se upp nästa fest...då kommer vi att luska vidare :-) skojar bara ))
Skribentens ord om Malin: Malin är ett alldeles färskt tillskott till gänget så vi har inte hunnit spela så mycket ihop ännu men hon är ett rejält energitillskott - alltid på gång och full med go, har dessutom ett par kanonarmar för långa inkast, dessutom långt tillbaka en skolkarriär som målvakt och det är ju inte så dumt att ha de som kan tänka sig vara målis-reserver...! Vi är alla glada att du ville hänga med oss och hoppas du trivs med oss andra "galningar"...=)

Imorgon är det dags för en rejäl urladdning och verkligen köra all kraft ur tjejer, sedan får vi lite matchvila även om fortsätter träna.
Vi ses laddade till tänderna imorgon 17.30.

Kram Sivan