I onsdags spelade vi första matchen för säsongen (träningsmatch). Matchreferat: Vi öppnar matchen otroligt starkt, vi tar ledningen med 1-0 ,utökar till 2 -0. Har flera väldigt fina och bra chanser att göra siffrorna ännu större innan halvtidsvilan. Men halvtidsresultatet blir 2-0. Vi får en bra start på andra halvlek, på straff utökar vi till 3-0. Sen reducerar Rödeby till 3-1 men vi punkterar matchen genom att göra 4-1 och det blir även slutresultatet! :D Tränarens syn på matchen: Vi öppnar matchen otroligt bra, tjejerna spelar väldigt bra fotboll, är aggressiva och trycker tillbaka Rödeby på ett väldigt bra sätt. Vi har några riktigt bra kombinationer i vårt annfallspel. Med lite flyt så hade vi haft ett eller två mål till med oss in i andra halvlek. Men 2-0 har vi med oss in i omklädningsrummet. Våran tanke var att vi skulle testa ett annat spelsystem i andra halvlek men vi väljer att ligga kvar med samma som i första. Vi byter positioner på två spelare enligt önskemål för att testa, nu när det är träningsmatch. Vi får en bra start på andra halvlek i form att straffen och 3-0. Sen spelar Rödeby upp sig gör 3-1 och tar över mer och mer av spelet. vi orka inte hålla uppe den aggressivitet och intensitet som i första halvlek, vi blir lite trötta. Men vi lyckas ändå forcera in 4-1 och freda oss från Rödeby som inte lyckas göra fler mål. Jag är otroligt stolt och nöjd över tjejernas gedigna insats. Dom kämpar och krigar igenom hela matchen och visar en väldigt god lagmoral. Otroligt intressant och se tjejerna spela som lag tillsammans i och med att jag är ny tränare för säsongen. Jag är väldigt imponerad av det jag såg, jag är övertygad om detta kan bli en väldigt bra och rolig säsong. Det är ett underbart gäng och väldigt duktiga fotbollsspelare! Otroligt skön känsla att vinna första matchen de skapar en vinnarmentalitet och ger oss bra självförtroende inför seriestarten! :) Nu njuter vi av denna seger och prestation samt samlar ny energi över helgen så ses vi på tisdag igen! :) // Coach