Eftersom det emellanåt förekommer en hel del tyckanden om vårt interna skoj-namn ska ni nu få höra historien om hur vi blev Snyggaste laget.

För ett antal år sedan spelade vi i division 5, säsongen gick ganska så bra och vi kom på topp 3. Tack vare de regler som gällde fick seriesegrarna inte gå upp i div.4 vilket resulterade i att IF Trions damer gick upp istället. Under vintern hade vi en del spelartapp och annat som gjorde att vi hade en trupp som var en aning tunn, ibland var det knappt om avbytare men vi kämpade på. Dock blev resan som följde de kommande åren inte så kul, vi förlorade alla matcher vi spelade och det blir ju tråkigt i längden även för ett glatt gäng som Trions damer.

Efter en särskilt tråkig förlust hemma på IP i regn och rusk sitter alla och deppar i omklädningsrummet då allas vår nr 17, Carina kommer in, lerig och skitig efter att ha synat mattan på närhåll med regnstripigt hår. Hon ställer sig framför speglen där de flesta lagmedelmmar brukade hålla till innan match och mellan halvlekar för att fixa frisyren med spray och hårspänne... så utbrister hon till alla deppiga lagkamrater.. - Men tjejer, vi är ju snygga i alla fall 😊.

Därav kom sig namnet som i sedan burit med stolthet, Även om vi förlorar ibland så har vi kul ihop och... Vi är ju snyggaste laget 😉.

1 kommentarer

Lasse D

05 Jun 2013 09:51

De som har haft åsikter om att ni kallar er "snyggaste laget" kanske bara är avundsjuka efter att de sett sig själva i spegeln.

Kommentera

Publiceras ej