Efter ett välbehövligt sommaruppehåll var det äntligen dags för match igen. Vi begav oss till de småländska skogarna där Vissefjärda stod för kvällens motstånd. Vi lyckas ta ledningen med 1 och 2-0 innan Vissefjärda reducerar till 2-1. 2-1 står sig till paus. I andra halvlek gör vi 3 snabba mål och det står plötsligt 5-1, sen reducerar Vissefjärda en gång till fram till 5-2 men vi ökar även på till 6-2 som blir slutresultatet! Tränarens ord: Vissefjärda gör det svårt för oss i första halvlek vi får jaga ganska mycket boll under vissa perioder i första halvlek. Vi vågar inte riktigt gå dit 100 procent i närkamperna och vi hittar inte rätt i vårt spel. Men vi kämpar och krigar för varandra och det är ändå starkt att leda med 2-1 i paus. Vi snackar ihop oss i paus, vi kommer ut i andra halvlek och gör 3 snabba mål. Vi spänner musklerna och vinner fler närkamper och får igång vårt passning och kombinationsspel. Totalt sätt tycker jag att vi gör en bra insats, vi behövde en halvlek på oss för att komma igång efter uppehållet vilket jag tycker är fullt försåtligt! Nu ska vi göra två bra träningar och ladda om inför söndagens match borta mot Union!