På onsdagskvällen gästade vi Åvallen, där Rödeby AIF stod för motståndet. Matchens öppnas i ett väldigt högt tempo med två väl kämpande lag på planen. Hemmalaget Rödeby AIF tar ledningen med 1-0 sen lyckas vi kvittera innan paus. 1-1 i halvtid. Andra halvlek håller också ett väldigt högt tempo och tuffa närkamper vi lyckas göra 1-2 och det blir också slutresultatet! Tränarens ord: Det var en match med väldigt heta känslor, tufft spel och två lag som spelar fotboll med väldigt hög kvalité där ute på planen. Rödeby drar upp ett väldigt högt tempo och pressar oss väldigt högt upp i planen i inledningen på matchen. Vi växer in i matchen och 1-1 innan paus upplever jag blir mentalt viktigt för oss. I andra halvlek lyckas vi ta ledningen med 2-1 och vi har även bra chanser att öka på våran ledning ytligare. Samtidigt som Rödeby har chanser att kvittera. Jag tycker ändå att vi försvarar oss väldigt bra efter vårt ledningsmål, vilket till sist också innebär att vi kan lämna Åvallen med 3 poäng! Jag är otroligt nöjd med tjejernas insats i den här matchen, de visar hjärta, karaktär och en väldigt bra inställning. De kämpar och sliter för varandra igenom hela matchen. Nu tar vi och njuter av helgen och hoppas på mycket sol! Samtidigt som vi laddar om batterierna till tisdagens träning!