Just hemkommen från en alldeles fantastisk matchupplevelse =)

Trions snygga damlag har ikväll tagit emot KFF på fina IP.
Laget för dagen: Hanna i mål, Sandra, Maria och Madde på backen, Malin A, Jessica, Ninni, Sofie, Åsa och Linda på mittfältet, Sara och Julia på topp.

Trion började resolut direkt från start och bjöd upp till match direkt och så såg matchen ut hela vägen igenom. Det var underbart att se hur Triontjejerna hela tiden spelade sitt eget spel och jobbade på. Understöd och hemjobb funkade kanonbra i stort sett hela matchen igenom, uppspel och spelalternativ i anfallsspel såg toppen ut. Det enda som inte riktigt ville sig var den sista lilla knorren, dvs målsyttet. Vi fick se en hel del chanser men bollen ville inte riktigt gå vår väg hela vägen. KFF var bra men långt ifrån överlägsna. Det var en riktigt jämn match där Trion också stora delar förde spelet.
KFF hade en del chanser de också och Hanna fick göra en kanoninsats i målet idag. Dock gick en nick i försvaret fel en bit in i första halvlek och KFF tog ledningen med 1-0. En stund senare kom sedan en av KFFs spelare fri och kunde snyggt lägga in 2-0 bakom en helt chanslös Hanna i målet. Trots underläge med 2-0 fortsatte Trion att kämpa på och tog komandot över matchen igen och strax före halvleksavblåsningen kunde Sara göra en snygg reducering vid en fast situation.
Andra halvlek såg ännu bättre ut för Trions del, alla jobbade på stenhårt och stora delar av halvleken förde de vitgröna spelet. Dock ville sig inte det allra sista och trots en del chanser ville bollen inte falla bakom KFF-målvakten någon mer gång denna match. Däremot fick KFFs Lina Svensson en möjlgihet och kunde snyggt lägga en boll strax under ribban i mål bakom Hanna.
Slutresultat 1-3, ett missvisande resultat om man ser till matchen som helhet. Ett likaresultat hade varit mer rättvisande men men, nu är det som det är i fotboll, det är målen som räknas. Dock ska alla snygga Triontjejer vara 100% supernöjda med sin insats idag, alla var kanonbra och fortsätter vi spela såhär........;)

Underbart härligt jobbat idag tjejer!!!!

OBS: På torsdag tränar vi kl.18.00, efter träningen grillar vi lite korv och har lite trevligt innan uppehållet =)