Trions damer i div5 spelade idag mot Ronneby på bortaplan. Matchen slutade hela 7-2 till Trion som dominerade matchen. Dock var Ronneby det lag som tog ledningen i första halvlek. Trion kunde sen kvittera på straff genom Malin H och därefter kunde Lisa snabbt sätta 1-2 målet. Trion öppnade andra halvlek med att Lisa gjorde ytterligare två mål. Och målskyttet fortsatte. Efter det gjorde Lena mål och sen skruvade Malin H in en hörna och ställningen var 1-6. Ronnebys mål kom då en av deras spelare var offside, men eftersom linjemän saknades missade domaren detta. Sista målet gjordes av Sara som droppade in bollen över målvakten.

Målskyttar: Malin Hildingsson 2 mål (1 på straff), Lisa Andersson 3 mål, Lena Hildingsson 1 mål, Sara Persson 1 mål